dinner at six


programma
restaurant
lokatie
Houten
interieurbouw
RogPlug
 natuursteen
Thijs natuursteen
fotografie
Marcel de Buck Fotografie


In het centrum van Houten is dit restaurant gerealiseerd met een jong modern keukenconcept met belangrijkste uitganspunt: een informele en ongedwongen sfeer. De indeling van het restaurant is gebaseerd op een zo efficient mogelijke logistiek, zodat er voor de gasten een overzichtelijk mogelijk organisatie is. Vervolgens is er een indeling gerealiseerd in een aantal zones ten behoeve van de gastbeleving.

Een compacte bistrosfeer aan de voorzijde van het restaurant door middel van een lange bank, welke het publieke deel in twee splijt, maakt het mogelijk om flexibel en informeel mensen te ontvangen. In het achterdeel hebben ronde tafels een meer klassieke benadering van een restaurant. Tevens bevindt zich in het achterdeel en in het verlengde van de bar een aantal verhoogde zitplaatsen welke uitkijken op de keuken. Hierdoor heeft het restaurant een drietal verschillende plekken, waarbij klanten per gelegenheid comfortabel kunnen voelen.

De lange bar die het restaurant in de lengterichting in tweeën deelt is omkleed met warm gewast blauwstaal met een levendige walshuid. Het barblad is gemaakt van Indiaas groen marmer, India Verde, wat in combinatie met de goudkleurige spots voor een warme avondsfeer zorgt.
Houten wanden van blauwzwart gebeitst eikenfineer, opgebouwd uit grafische paneelvlakken, contrasteren tegen de lange wand van witte gordijnen en een grote moderne muurschildering.

Moderne accenten worden gevormd door de trapeziumvormige kolommen, een goudspiegelend wijnmeubel, een garderobe uitgevoerd als een vakwerkligger en warm oranjekleurige neonverlichting van pictogrammen uit de huisstijl van Dinner at Six. Atelier Boetzkes heeft voor deze restaurateurs het gehele proces van ontwerp tot en met bouwbegeleiding mogen verzorgen.
wilt u meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op ︎

︎      ︎
info@atelierboetzkes.nl
+31 (0)6-24861150