blokmeubel


status
gereed
programma
werken
constructeur
Bouwbureau Benders

staalbouw
Smederij Verbruggen

grootte
xxx m2 


Voor een interieur- en meubelmaker met een behoefte om een eigen werkplaats bij een woning te bouwen is een plan ontwikkeld om een werkplaats met showroom en kantoren te realiseren. De bestaande woning was reeds een  bedrijfswoning en de met bomen omzoomde kavel was groot genoeg om deze wens te realiseren. Hierdoor ontstond de kans om een woon-werk situatie te creëren die geheel naar eigen hand gezet kon worden.

De voorziene uitbreiding is geheel opgetrokken met een staalconstructie die enkel wordt beschermd door een lijnolie, waardoor het staal zijn ware natuur en ruwheid laat zien. De hal is hoogwaardig geïsoleerd en vervolgens voorzien van diverse duurzame installaties om een zo energiezuinig gebouw te creëren. Grote ramen aan alle zijdes zorgen voor een vrije daglichttoetreding, die zorgen voor een prettige werkplek. Tevens bevindt zich op de verdieping aan de achterzijde een panoramisch raam met uitzicht op het Eindhovensch kanaal.

In de gehele ontwikkeling wordt de woning ook gerenoveerd en verduurzaamd. Een groot deel van deze bouw, renovatie en verduurzaming zal in eigen beheer plaats vinden binnen een meerjarig plan.


plattegrond











Mark
wilt u meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op ︎